Schotse Collie Dogs of the Dutch

Over ons

Dogs of the Dutch is een echt familiebedrijf waar we al meer dan 40 jaar bezig zijn met het fokken van de mooiste honden. In 1981 hebben we van onze hobby ons werk mogen maken en tot op de dag vandaag zetten we onze passie voor honden voort. Iedere dag werken we met veel liefde en plezier met onze honden in het heerlijk rustige en landelijke Loosbroek. Aan de rand van het drop en tussen de natuur houden en voeden we mooie en sociale honden op waarbij hun gezondheid op nummer één staat. Alle honden worden zeer sociaal en met veel aandacht opgevoed, om zeker te zijn dat de hond voor de rest van zijn leven bij zijn ‘nieuwe’ baas kan blijven.

Sinds 2002 is de volgende generatie na de opleiding dierverzorger nauw betrokken bij Dogs of the Dutch en zetten we de passie en kunde door.

Zoals we al eerder aangaven staat de gezondheid van onze honden op nummer één en daarom hebben we een goede samenwerking met een erkend dierenarts. Alle pups worden geënt, gechipt en ontwormd en voorzien van een Europees paspoort met een gezondheidsverklaring door deze zelfde erkende dierenarts. Daarnaast is  Dogs of the Dutch gediplomeerd met het rijksdiploma ‘besluit houders van dieren‘, wat inhoudt dat er een strenge controle plaatsvindt door diverse rijksinstanties.

Wilt u eens langskomen of bent u benieuwd naar ons huidige aanbod? Dan staan we u graag telefonisch te woord voor een afspraak.